Zakelijke services

Giethoorn is een prachtige plaats in de provincie Overijssel en wordt ook wel ‘het Venetië van het Noorden’ genoemd. Hier zijn natuurlijk belangrijke redenen voor en deze redenen kunt u zelf gaan ontdekken door gebruik te maken van de taxiservice van TaxiUapp. Wij zetten ons graag in om u nader kennis te laten maken met dit sfeervolle plaatsje, waar men op en met het water leeft.

Giethoorn laat zien waarom Nederland een waterland is

Nederland wordt ook wel een waterland genoemd en dat is natuurlijk niet voor niets. In heel het land zijn prachtige wateren te vinden, van extreem groot tot relatief klein. Giethoorn behoort tot de plaatsen van ons land waar de lokale bevolking echt op en met het water leeft. De plaats is werkelijk uniek met de eindeloze hoeveelheid meertjes en de karakteristieke bruggetjes van sfeervol hout. Daarnaast zijn er ook prachtige bosgebieden en rietlanden te ontdekken.

Stap op een punter of een fluisterbootje in Giethoorn

Een nederzetting van veenontginners zorgde in het verleden voor het langzaam ontstaan van het plaatsje Giethoorn. Er ontwikkelde zich meren en plassen door de vervening, waardoor er eilandjes ontstonden waarop de huizen werden gebouwd. De huizen waren hierdoor uitsluitend met een bootje of een bruggetje bereikbaar. Deze traditionele bootjes, ook wel punters genoemd, zijn goed te vergelijken met de gondels van Venetië. Ze worden voortbewogen door een ‘punteraar’ met behulp van een lange stok. TaxiUapp brengt u graag naar Giethoorn, zodat u op een punter kunt stappen voor een onvergetelijke tijd op het water. Indien gewenst kunt u ook op een fluisterbootje stappen.

Geniet van Giethoorn tijdens een unieke rondvaart

TaxiUapp brengt u graag naar Giethoorn om te gaan genieten van het unieke landschap, de wateren, de houten bruggetjes en de boerderijen die al eeuwenlang in gebruik zijn. Al deze unieke highlights van het plaatsje zijn ook te bewonderen tijdens een georganiseerde rondvaart van 1 of 2 uur. Uiteraard verzorgen wij graag uw vervoer voor de terugreis van deze ontspannen dag in Giethoorn.

Reserveer uw uitje naar Giethoorn via TaxiUapp

Giethoorn is een indrukwekkend plaatsje dat zeker de moeite van het ontdekken waard is. TaxiUapp regelt graag uw vervoer. U kunt rekenen op een comfortabele rit, voor de heen- en/of terugweg, waarbij de chauffeur u een vriendelijke service garandeert. Via de app of de website kunt u uw rit(ten) eenvoudig reserveren. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen Bel direct 0624372264

Zakelijke services Giethoorn is een prachtige plaats in de provincie Overijssel en wordt ook wel ‘het Venetië van het Noorden’ genoemd. Hier zijn natuurlijk belangrijke redenen voor en deze redenen kunt u zelf gaan ontdekken door gebruik te maken van de taxiservice van TaxiUapp. Wij zetten ons graag in om u nader kennis te laten […]