Zakelijke services

Keukenhof geeft veel kleur aan een dagje uit, letterlijk! Deze enorme bloementuin laat u de meest uiteenlopende bloemen zien, waaronder maar liefst 800 verschillende soorten tulpen. U kunt de prachtige bloemen niet alleen bewonderen in de 32 hectare grote tuin, maar u kunt ook bloembollen voor in uw eigen tuin bestellen en mooie bossen bloemen kopen. Vanzelfsprekend zijn er ook souvenirwinkeltjes aanwezig. Kortom, Keukenhof staat garant voor een onvergetelijke dag uit. Wilt u comfortabel vervoerd worden naar Keukenhof in Lisse? Dan regelt u de rit eenvoudig via TaxiUapp.

Wat heeft Keukenhof Lisse u allemaal te bieden?

De tuin van Keukenhof in Lisse is zo groot dat u bijna niet weet waar u kijken wilt. In het voorjaar komen er meer dan 7 miljoen bloembollen tot bloei en ontstaat er een overweldigende kleurenpracht. Geniet van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunst en prachtige evenementen. Daarnaast mag u de Tulip Mania-tentoonstelling in het Juliana Paviljoen zeker niet missen. Betreed de molen om alle bloemen van bovenaf te bewonderen en geniet van een lekker ijsje bij één van de vele wateren. TaxiUapp zorgt ervoor dat uw vervoer geregeld is, zodat u echt onbezorgd kunt genieten van dit fleurige dagje uit in Keukenhof Lisse.

Keukenhof Lisse is ook leuk voor kinderen

Keukenhof Lisse staat garant voor een onvergetelijke dag uit voor het hele gezin. Er is namelijk ook veel te zien, te doen en te beleven voor kinderen. Zij kunnen zich eindeloos vermaken in de grote speeltuin, lekker spelen op de weide, deelnemen aan de schattenjacht en de kinderboerderij bezoeken. Daarnaast is er in Keukenhof Lisse ook een spannend doolhof te vinden!

Maak een tour door de Bollenstreek

Keukenhof Lisse is te vinden in de Bollenstreek, waar u veel prachtige bloemenvelden kunt vinden. Daarnaast zijn er tal van leuke winkelcentra in de omgeving te bezoeken. Ga bijvoorbeeld eens naar Leiden, waar u direct kunt genieten van een heerlijke rondvaart. In de Bollenstreek van Nederland hoeft niemand zich te vervelen. Bij TaxiUapp kunt u de heen- en terugreis naar een vaste locatie reserveren, maar u kunt ook een taxi met chauffeur reserveren voor een bepaald tijdsbestek. Binnen dit tijdsbestek brengt de chauffeur u overal naartoe waar u heen wilt in de omgeving. Zo kunt u direct een mooie tour door de Bollenstreek maken met TaxiUapp.

Reserveer uw rit óf tijdsbestek direct

Wilt u een bezoekje brengen aan Keukenhof Lisse en/of kennismaken met alle highlights van de Bollenstreek? Dan regelt u uw vervoer snel en eenvoudig met TaxiUapp. U kunt gebruik maken van de app of onze website voor uw reservering. Wilt u meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen Bel direct 0624372264

Zakelijke services Keukenhof geeft veel kleur aan een dagje uit, letterlijk! Deze enorme bloementuin laat u de meest uiteenlopende bloemen zien, waaronder maar liefst 800 verschillende soorten tulpen. U kunt de prachtige bloemen niet alleen bewonderen in de 32 hectare grote tuin, maar u kunt ook bloembollen voor in uw eigen tuin bestellen en mooie […]