Madurodam

Madurodam Miniatuur Park is zonder twijfel één van de meest unieke toeristische trekpleisters van ons land. Zowel voor toeristen als voor Nederlanders is het een echte must voor een gezellig dagje uit. Wilt u Madurodam in Den Haag eens bezoeken? Dan kunt u de rit plannen via TaxiUapp. Door gebruik te maken van onze app of onze website reserveert u eenvoudig een taxirit óf een tijdsduur waarbinnen er een chauffeur met taxi doorlopend voor u klaarstaat.

Madurodam laat u kennismaken met heel Nederland

Nederland is een prachtig land en Madurodam kan dit op een geheel unieke wijze laten zien. Door een wandeling te maken door deze miniatuurstad in Den Haag kunt u makkelijk kennismaken met alle highlights die ons land rijk is. Madurodam is gebouwd op een schaal van 1 op 25, waardoor er extreem veel te zien is binnen het park, dat een totaaloppervlak van maar liefst 62.630 m² beslaat. Het park werd op 2 juli 1952 geopend en is nog altijd geliefd onder Nederlanders én toeristen.

Wat wilt u gaan bewonderen in Madurodam?

Het unieke van Madurodam is wel dat u alle mooie plekken van Nederland tot in het detail kunt bewonderen in de vorm van miniaturen. Hierdoor kunt u de plekken zien zoals zij echt zijn en dat maakt een bijzondere indruk. Met TaxiUapp zorgt u voor een zorgeloze rit naar Madurodam, waar u onder meer het Binnenhof, het Rijksmuseum, de Rotterdamse haven en de Amsterdamse grachten kunt bewonderen. Natuurlijk zijn ook de kenmerkende kaasmarkten, tulpenvelden en windmolens terug te vinden in Madurodam. Heeft u genoten van een heerlijke dag in deze miniatuurstad? Dan verzorgt TaxiUapp natuurlijk graag uw terugreis.

Een rit of een tijdsduur reserveren via TaxiUapp

Wilt u naar Madurodam vervoerd worden, vanaf deze miniatuurstad in Den Haag opgehaald worden of allebei? U regelt de rit(ten) eenvoudig via TaxiUapp. Wij zorgen voor comfortabel vervoer in een fijn vervoersmiddel met een representatieve chauffeur. Wilt u meer zien dan alleen Madurodam? Den Haag heeft natuurlijk meer indrukwekkende highlights. Het is mogelijk om voor een bepaalde tijdsduur een taxi met chauffeur te reserveren. Binnen de gereserveerde tijdsduur staat de chauffeur klaar om u te brengen naar waar u naartoe wilt. Zo kunt u ook een mooie tour door Den Haag organiseren.

Bent u klaar voor een dagje Madurodam?

Wilt u een dagje van Madurodam gaan genieten? Regel het vervoer eenvoudig en snel met de app of via de website van TaxiUapp. Wij hebben reguliere taxiwagens, maar ook minivan bussen voor grotere gezelschappen. Reserveer direct of neem vrijblijvend contact met ons op als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen Bel direct 0624372264

Madurodam Madurodam Miniatuur Park is zonder twijfel één van de meest unieke toeristische trekpleisters van ons land. Zowel voor toeristen als voor Nederlanders is het een echte must voor een gezellig dagje uit. Wilt u Madurodam in Den Haag eens bezoeken? Dan kunt u de rit plannen via TaxiUapp. Door gebruik te maken van onze […]