Shopping Bataviastad

Shopping Bataviastad, ofwel Batavia Stad Fashion Outlet, is dé plek voor echte koopjesjagers en enthousiaste shoppers. Wie van fashion houdt moet zeker eens een bezoek hebben gebracht aan Bataviastad. Wilt u een dagje gaan genieten van het sfeervolle centrum, van de charmante straatjes en pleinen, van de bijzondere architectuur én van alle fashion? Dan kunt u het vervoer naar deze unieke winkelstad regelen via TaxiUapp. Natuurlijk kunnen wij ook de terugrit netjes verzorgen wanneer u klaar bent met shoppen!

Eindeloos shoppen in Batavia Stad Fashion Outlet

U hoeft niet af te reizen naar Milaan of Madrid om de beste fashion merken te vinden. In Nederland komt u ook al deze merken tegen, en dat in een stad waar u altijd kunt profiteren van de beste kortingen. Met ruim 250 internationale fashion & lifestylemerken, zoals Hugo Boss, Scotch & Soda, Michael Kors en Tommy Hilfiger, is Bataviastad heel compleet en vormt het een absoluut walhalla voor iedere fashion liefhebber. U vindt er gegarandeerd de laatste trends en musthaves tegen de laagste prijzen.

TaxiUapp brengt u graag naar Bataviastad

Bataviastad is een echt factory outlet center. De stad werd geopend in 2001 in Lelystad, direct aan het Markermeer, en was de allereerste fashion outlet van ons land. De stad kreeg de naam Batavia Stad Fashio Outlet, maar staat beter bekend onder de naam Bataviastad. Bij de stad hoort ook de Bataviawerf, waar een replica van het schip De Batavia uit 1628 te bewonderen is. TaxiUapp regelt graag comfortabel vervoer naar deze unieke shopping stad, zodat u zorgeloos kunt gaan genieten.

Wij vervoeren al uw aankopen graag!

Verreweg de meeste mensen bezoeken Bataviastad om kleding van populaire merken te kopen met korting, maar dit is zeker niet alles wat er te vinden is in de stad. U kunt hier ook keukengerei, snoepgoed en diverse accessoires kopen. Zo zijn er ook prachtige sieraden te vinden binnen de collecties die Bataviastad rijk is. Bent u moe van al het shoppen? Dan kunt u even ontspannen in één van de restaurants of moderne cafés binnen de stadsmuren. Aan het einde van de dag staan wij weer voor u klaar om u te vervoeren, inclusief alle aankopen die u gescoord heeft natuurlijk!

Maak gebruik van de TaxiUapp

TaxiUapp maakt het heel eenvoudig om een taxirit te reserveren, voor nu of voor een later moment. U kunt op uw smartphone of tablet gebruik maken van onze app voor het boeken van uw taxi. Natuurlijk kunt u ook het geavanceerde reserveringssysteem op onze website gebruiken voor uw reservering. Wilt u een rit naar en/of van Bataviastad reserveren, maar heeft u nog vragen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen Bel direct 0624372264

Shopping Bataviastad Shopping Bataviastad, ofwel Batavia Stad Fashion Outlet, is dé plek voor echte koopjesjagers en enthousiaste shoppers. Wie van fashion houdt moet zeker eens een bezoek hebben gebracht aan Bataviastad. Wilt u een dagje gaan genieten van het sfeervolle centrum, van de charmante straatjes en pleinen, van de bijzondere architectuur én van alle fashion? […]