Zaanse Schans

TaxiUapp biedt u de mogelijkheid om eens op een heel andere manier kennis te maken met Nederland. Niets is zo uniek als het ervaren van het echte platteland. Speciaal voor iedereen die nader kennis wil maken met de rust, de ruimte én de tradities van het Nederlandse platteland heeft TaxiUapp een unieke Zaanse Schans tour. In een kleine groep reist u comfortabel naar het platteland voor een halve dag, waar u de Zaanse Schans kunt ontdekken.

Wat is de Zaanse Schans precies?

De Zaanse Schans is te vinden in de gemeente Zaanstad. Het is een unieke buurt in Nederland, waar onder meer veel houten bebouwing met historische waarde te vinden is. De Zaanse Schans is direct naast de Julianabrug gelegen, tegenover Zaandijk en aan historische waterloop De Zaan. Jaarlijks wordt de Zaanse Schans door meer dan 2 miljoen mensen bezocht. De buurt is opgezet om het historisch erfgoed te beschermen en de indrukwekkende woningen die er staan worden gewoon bewoond. Hierdoor is er altijd leven te vinden in de Zaanse Schans en is er altijd iets te beleven.

Wat mag u verwachten van een Zaanse Schans tour van TaxiUapp?

TaxiUapp verzorgt een unieke Zaanse Schans tour, waarbij u een halve dag lang kunt ontsnappen aan de drukte van alle dag en optimaal kunt ontspannen van de rust, de ruimte en de vrijheid van het Nederlandse platteland. U kunt een bezoek brengen aan de industriële windmolen, welke nog altijd actief is, en ook een bezoekje aan de plaatselijke kaasmakerij mag zeker niet gemist worden. Daarnaast kunt u tijdens de Zaanse Schans tour zien hoe de beroemde Nederlandse klompen worden gemaakt in de traditionele klompenmakerij. Zo laat TaxiUapp u van dichtbij genieten van de traditionele ambachten van ons land.

De Zaanse Schans tour is er voor iedereen

Natuurlijk is de Zaanse Schans tour ideaal voor toeristen die op een unieke manier kennis willen maken met de traditionele ambachten en het rustige platteland van Nederland. Daarnaast is de Zaanse Schans ook zeker een hele belevenis voor Nederlanders van alle leeftijden. Wie wil er nu niet een halve dag genieten van optimale ontspanning in een rustgevende omgeving?

Reserveer de Zaanse Schans tour online

De Zaanse Schans is het ontdekken meer dan waard en TaxiUapp biedt u de mogelijkheid om ervan te gaan genieten op zorgeloze wijze. Wij regelen het vervoer én een ervaren, professionele chauffeur. U kunt eenvoudig reserveren via onze website of de app voor Android en iOS. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies.

Contact opnemen Bel direct 0624372264

Zaanse Schans TaxiUapp biedt u de mogelijkheid om eens op een heel andere manier kennis te maken met Nederland. Niets is zo uniek als het ervaren van het echte platteland. Speciaal voor iedereen die nader kennis wil maken met de rust, de ruimte én de tradities van het Nederlandse platteland heeft TaxiUapp een unieke Zaanse […]